Invester i energirenovering

Både hulmur- og loftsisolering er en rigtig god idé for husejere, der gerne vil spare på varmen. Oveni det kan renoveringerne stoppe træk fra vægge hen over gulvet og på den måde forbedre samtidig indeklimaet.

Kampagnepriser på isolering

Hvis du ønsker at få isoleret loft eller hulmur, har vi her nogle rigtig gode kampagnepriser.

Hulmursisolering fra 10.490 kr.
Ex. energitillæg på 5,25% 

Hulmursisolering vil typisk give en varmebesparelse på 3.000-5.000 kr. pr. år ved ar få efterfyldt hulmuren på en 135 m2 stor villa fra 70’erne. Prisen ovenover gælder for alle 1-plans huse op til 135 m2 i grundareal. Der kan være tillæg for hus med høj kælder, eller hvis arbejdet er så omfattende, at det tager mere end én dag.

Loftisolering fra 23.295 kr.
Ex. energitillæg på 5,25% 

Loftisolering giver typisk en varmebesparelse på ca. 7.000-10.000 kr. for en 135 m2 villa. Prisen gælder for alle 1-plans huse op til 135 m2 i grundareal. Der kan være tillæg for vinkelhuse.

Du får lagt:

  • 200 mm original Papiruld på dit loft
  • Opsat vindbegrænsning langs tagfoden for korrekt ventilation
  • Opbygget ny forhøjet gangbro, som er ca. 60 cm bred
  • Kant omkring loftlem

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Hulmursisolér dit hus

I nogle hjem er det dog ikke loftet, der generer. Mange oplever kuldetræk fra væggene, at der er fodkoldt på gulvet, eller at de har svært ved at varme huset tilstrækkeligt op. I sådanne tilfælde kan hulmursisolering måske afhjælpe problemet. Ved hulmursisolering med Papiruld blæses isolering ind i væggen gennem små huller i muren. På den måde fyldes alle sprækker og dårlige samlinger i den gamle isolering, der kan være faldet sammen over tid, uden at du skal bekymre dig om store sår på husets facade.

Ifølge den lokale energivejleder Peter Schønemann fra Venslev – bygger med træ er netop efteråret det helt rigtige tidspunkt at efterisolere. Især hvis du kan lide at se resultater fra dag et.

”Når man hulmursisoler i efteråret, inden kulden kommer, får du fuld valuta for pengene på vinterens varmeregnskab. Dertil er hulmursisolering enormt taknemmeligt at få udført, for de fleste boligejere kan mærke et helt anderledes indeklima i huset allerede dagen efter,” siger energivejleder Peter Schønemann fra Venslev.

Den billigste energi er den, vi ikke bruger. Så når du bruger mindre energi på at opvarme dit hus, sparer du samtidig på CO2-udledningen i husstanden. Dansk Byggeri har for nylig fremlagt en analyse, der viser, at de private husejere faktisk kan spare klimaet for knap en million ton CO2 hvert år, hvis enfamiliehusenes energimærker bliver forbedret med bare et enkelt trin. Det svarer til cirka 3,5 procent af den reduktion af klimagasser, som Danmark mangler for at nå sit klimamål i 2030.

Loftisolering er et must


Der er typisk flest penge at hente, hvis loftet ikke er isoleret tilstrækkeligt. Gerne i omegnen af 7.000 – 10.000 kr. sparet hvert eneste år, især hvis din bolig er blandt de 65 procent af Danmarks bygninger, der er opført før 1980.

Det kan til gengæld virke omfattende for mange parcelhusejere at skulle slæbe uhåndterbare pakker med isolering op af loftslemmen for så at skulle skære til mellem spær og bjælker. I hvert fald hvis man ikke er en ferm gør-det-selv-type. Men med professionel hjælp kan efterisolering klares overraskende hurtigt. Den nemme løsning hedder Papiruld. Her blæses isoleringen ud af en maskine, via en slange ud på loftet, og det betyder, at loftsisoleringen faktisk er klaret på kun en enkelt dag i et typisk parcelhus.

Kontakt os gerne på telefonerne 40 13 26 9320 23 37 78 eller skriv til e-mail info@venslev.com hvis du ønsker at tage brug af vores kampagne.

Skal vi tage os af din isoleringsopgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser