Invester dine indfrosne feriepenge i energirenovering

Investerer du dine tre ugers ekstra feriepenge i din bolig i form af energirenovering, kommer pengene tilbage de næste mange år på varmeregningen.

Mange danskere har planer om at investere i boligforbedringer frem for ferieophold, når man fra oktober kan søge om at få udbetalt tre ugers feriepenge. Og selvom rejserestriktionerne er strammet til igen her til efteråret, kan en energirenovering godt give luft til at realisere de kommende års drømmerejser. Der er nemlig rigtig mange penge at spare på varmeregningen de næste mange år, hvis du vælger at efterisolere dit hjem.
Både hulmur- og loftsisolering er en rigtig god idé for husejere, der gerne vil spare på varmen. Oveni det kan renoveringerne stoppe træk fra vægge hen over gulvet og på den måde forbedre samtidig indeklimaet og øge glæden ved at arbejde hjemmefra.

Loftisolering er et must


Der er typisk flest penge at hente, hvis loftet ikke er isoleret tilstrækkeligt. Gerne i omegnen af 3.500 – 5.000 kr. sparet hvert eneste år, især hvis din bolig er blandt de 65 procent af Danmarks bygninger, der er opført før 1980.

Det kan til gengæld virke omfattende for mange parcelhusejere at skulle slæbe uhåndterbare pakker med isolering op af loftslemmen for så at skulle skære til mellem spær og bjælker. I hvert fald hvis man ikke er en ferm gør-det-selv-type. Men med professionel hjælp kan efterisolering klares overraskende hurtigt. Den nemme løsning hedder Papiruld. Her blæses isoleringen ud af en maskine, via en slange ud på loftet, og det betyder, at loftsisoleringen faktisk er klaret på kun en enkelt dag i et typisk parcelhus.

Vi lever af
glade kunder

Hulmursisolering

Vi har fået hulmursisolering af Venslev Tømrer og Snedker, som vi er yderst tilfredse med. God service og rigtig godt udført arbejde. Vi må sige at, vi ser frem til en vinter med lidt bedre varme og lidt mindre udgift til varme.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Vinduer

Jeg har fået udskiftet et stort vindeparti. Kom til aftalt tid. To friske og positive håndværker, alt udskiftet pænt uden nogen skader på tapet og loft. Ryddet pænt op efter sig og forlod stedet uden synlig spor efter håndværker. God rådgivning fra firmaet og fulgt godt op på arbejdet.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 46 anmeldelser på ​håndværker.dk

Hulmursisolér dit hus inden vinteren kommer

I nogle hjem er det dog ikke loftet, der generer. Mange oplever kuldetræk fra væggene, at der er fodkoldt på gulvet, eller at de har svært ved at varme huset tilstrækkeligt op. I sådanne tilfælde kan hulmursisolering måske afhjælpe problemet. Ved hulmursisolering med Papiruld blæses isolering ind i væggen gennem små huller i muren. På den måde fyldes alle sprækker og dårlige samlinger i den gamle isolering, der kan være faldet sammen over tid, uden at du skal bekymre dig om store sår på husets facade.

Ifølge den lokale energivejleder Peter Schønemann fra Venslev – bygger med træ er netop efteråret det helt rigtige tidspunkt at efterisolere. Især hvis du kan lide at se resultater fra dag et.

”Når man hulmursisoler i efteråret, inden kulden kommer, får du fuld valuta for pengene på vinterens varmeregnskab. Dertil er hulmursisolering enormt taknemmeligt at få udført, for de fleste boligejere kan mærke et helt anderledes indeklima i huset allerede dagen efter,” siger energivejleder Peter Schønemann fra Venslev.

Den billigste energi er den, vi ikke bruger. Så når du bruger mindre energi på at opvarme dit hus, sparer du samtidig på CO2-udledningen i husstanden. Dansk Byggeri har for nylig fremlagt en analyse, der viser, at de private husejere faktisk kan spare klimaet for knap en million ton CO2 hvert år, hvis enfamiliehusenes energimærker bliver forbedret med bare et enkelt trin. Det svarer til cirka 3,5 procent af den reduktion af klimagasser, som Danmark mangler for at nå sit klimamål i 2030.

Kontakt os gerne på telefonerne 40 13 26 9320 23 37 78 eller skriv til e-mail info@venslev.com hvis du ønsker at tage brug af vores efterårskampagne.

Skal vi tage os af din isoleringsopgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser | by Best One A/S