Køkkenet spiller en vigtig rolle i ethvert hjem. Det er samlingssted om morgenen før skole og arbejde, og om aftenen til madlavning. Derfor skal det være af de bedste materialer. Ved en køkkenrenovering er du garanteret en dedikeret og passioneret håndværker, som er i stand til at realisere dine køkkendrømme, og dermed gøre dem til virkelighed. Vi tilbyder professionel opsætning og køkkenrenovering i Venslev, Frederikssund, Skibby og andre omkringliggende områder.​

”Uanset hvad du ønsker dig af dit nye køkken, forvandler vi dit køkken efter dine drømme. Ingen opgave for kompliceret, og vi har masser af idéer til alternative løsninger. ”​
– Peter Schønnemann​

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Hurtig og effektiv køkkenrenovering

Hos VENSLEV samarbejder vi med en række af landets bedste køkkenleverandører som faste montører, og derfor kan vi tilbyde en hurtig køkkenrenovering, så du ikke skal undvære husets vigtigste rum i længere tid end højst nødvendigt.
Vi ved, at køkkenet er svært at undvære, hvorfor vi altid stræber efter en hurtig og effektiv køkkenrenovering – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at køkkenet bliver i den bedst mulige kvalitet samt i de bedste materialer, så det vigtigste rum i dit hus holder til hverdagens strabadser samt kan nydes i mange år fremover.

Kontakt os og hør mere om vores køkkenrenovering

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores køkkenrenovering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen, såfremt du beskriver opgavens omfang. Ring til os i dag, så tager vi en snak om dit projekt og dit nye køkken.

Kontakt Venslev Tømrer og Snedker enten ved at ringe på telefon 40 13 26 9320 23 37 78 eller ved at skrive til vores e-mail info@venslev.com.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser