Hvis din drømmebolig ikke ligner et standard typehus, vil VENSLEV gerne hjælpe dig med at sætte dine idéer til streger på papir og føre dem ud i virkeligheden. Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser udfører nybyggeri lige efter dine ønsker i Venslev, Skibby, Frederikssund og omegn. ​

 • Faglig dygtighed

 • Vi tager ansvar for kvaliteten

 • + 40 års erfaring

 • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Hulmursisolering

Vi har fået hulmursisolering af Venslev Tømrer og Snedker, som vi er yderst tilfredse med. God service og rigtig godt udført arbejde. Vi må sige at, vi ser frem til en vinter med lidt bedre varme og lidt mindre udgift til varme.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Vinduer

Jeg har fået udskiftet et stort vindeparti. Kom til aftalt tid. To friske og positive håndværker, alt udskiftet pænt uden nogen skader på tapet og loft. Ryddet pænt op efter sig og forlod stedet uden synlig spor efter håndværker. God rådgivning fra firmaet og fulgt godt op på arbejdet.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 46 anmeldelser på ​håndværker.dk

Du bestemmer selv din involvering i dit nybyggeri

”Du bestemmer selv, hvor stor en del af processen, du vil tage ansvar for. Men det kan være krævende at skulle jonglere med kontakten til fire forskellige håndværkere. Vi står gerne som hovedentreprenør og styrer tidsplanen, så du får ro til hverdagens trommerum.”
– Peter Schøneman

Ved at lade os stå for dit nybyggeri, slipper du for bekymringerne. Det giver dig samtidig tryghed for, at kvaliteten af alle håndværksopgaverne i forbindelse med dit nye hus er i orden, da VENSLEV gerne bruger sine faste gode, lokale samarbejdspartnere, der også er fagligt stolte elektrikere, VVS’ere eller murere.​ Hos os er du garanteret dedikerede og passionerede håndværkere, som leverer resultater af høj kvalitet.

Hvad koster nybyggeri?

Prisen på nybyggeri er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer, der kan påvirke prisen, er:

 • Valg af materialer
 • Nyetablering eller flytning af vandinstallationer
 • Kvadratmeter
 • Specialmål eller færdige løsninger

Har du nogle spørgsmål til dit kommende nybyggeri, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan føre dine drømme ud i livet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så giver vi et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri efter en snak om, hvad du ønsker lavet.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 13 26 93, eller du kan skrive til vores e-mail info@venslev.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 • Faglig dygtighed

 • Vi tager ansvar for kvaliteten

 • + 40 års erfaring

 • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser