Papiruldsisolering med papiruld betaler sig

Papiruld er en moderne og effektiv form for isolering. Papiruld er et naturligt materiale, der er skånsomt for dig og dine omgivelser. Når vi benytter papiruldsisolering falder varmeregning, husets værdi stiger, og indeklimaet bliver bedre.

VENSLEV er autoriseret isolatør hos Papiruld Danmark, hvorfor du trygt kan overlade dit isoleringsprojekt til os. Vi tilbyder papiruldsisolering og andet tømrerarbejde for kunder i Venslev, Skibby, Frederikssund og omegn. Hos os kan du forvente en glad, smilende og passioneret isolatør, som lytter til dine behov og ønsker. Vi byder altid ind med vores faglige ekspertise og erfaring, så vi i fællesskab med dig kan finde den bedst mulige løsning.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Hulmursisolering

Vi har fået hulmursisolering af Venslev Tømrer og Snedker, som vi er yderst tilfredse med. God service og rigtig godt udført arbejde. Vi må sige at, vi ser frem til en vinter med lidt bedre varme og lidt mindre udgift til varme.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Vinduer

Jeg har fået udskiftet et stort vindeparti. Kom til aftalt tid. To friske og positive håndværker, alt udskiftet pænt uden nogen skader på tapet og loft. Ryddet pænt op efter sig og forlod stedet uden synlig spor efter håndværker. God rådgivning fra firmaet og fulgt godt op på arbejdet.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 46 anmeldelser på ​håndværker.dk

Papiruldsisolering i nye og ældre huse

Papiruld kan bruges til isolering af både nye og ældre huse. Det fremstilles af aviser, der bliver genbrugt og findeles til et granulat eller til pulver. Selve papirulden er imprægneret mod råd, svamp og skadedyr.

Brugen af denne type isolering er ikke ensbetydende med brandfare. Dansk Brandteknisk Institut har testet papiruldsisolering, hvor de fandt frem til, at det har en høj brandmodstand – faktisk en af markedets højeste score på brandmodstand inden for isolering.

Fordelagtigt at vælge papiruldsisolering

Papiruldsisolering har gennem årene fundet vej til mange danske hjem. Det er blevet til et af de mest konkurrencedygtige valg, når man kigger på varmeregningen, prisen for materialet, produktets egenskaber og ikke mindst miljøet.
En amerikansk undersøgelse har fastslået, at energiforbruget i et hus, der har papiruldsisolering, er op til 25 procent lavere sammenlignet med huse med traditionel isolering. Der er mange gode grunde samt fordele ved at vælge isolering med papiruld, hvor vi har samlet 10 gode grunde, som du kan læse mere om her: www.papiruldvenslev.dk

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt os gerne på telefonerne 40 13 26 9320 23 37 78 eller skriv til e-mail info@venslev.com for at høre mere om papiruldsisolering. Så tager vi en snak om dit projekt, hvor vi giver et uforpligtende tilbud med på vejen.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser