​Selvom værkstedet i Venslev er basen for Venslev’s tømreraktiviteter, har virksomheden faktisk brugt rigtig mange sommermåneder på at bygge på Grønland gennem de sidste 20 år.

“I sommeren 2014 etablerede VENSLEV sit hidtil største byggeprojekt på Grønland: en 650 kvm stor forskningsstation.”
– Axel Andersen

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Villum Research Station bygget på Grønland af VENSLEV

Du kan trygt lade os stå for dit byggeri på Grønland. Vi har flere års erfaring med byggeri på Grønland, hvor vores hidtil største byggeprojekt var en stor forskningsstation. Villum Research Station blev bygget på Grønland af VENSLEV, hvilket er et godt eksempel på, hvordan vi kan hjælpe med byggeri på Grønland. Forskningsstationens bygherre er Aarhus Universitet, og den er finansieret af fondsmidler fra netop Villum-fonden. Hele opgaven er et godt eksempel på, at VENSLEV kan arbejde fleksibelt. Byggeprocessen er nemlig kortet ned til bare seks uger på grund af d​en meget korte sommer i Nordøstgrønland.

Netop vejrbetingelserne i Arktis og stationens størrelse gjorde, at flere medier interesserede sig for historien, heriblandt Ingeniøren og Lokalavisen Hornsherred.​

Ekspedition Sirius 2000

Vores første “Grøndlands-opgave” var tilbage i 1991, hvor VENSLEV begyndte at levere materialer og depothytter til forsvarets slædepatrulje Sirius.

Det er et samarbejde, som også den dag i dag byder på helt specielle oplevelser for de rejsende håndværkere, og som også tilførte landsbyen Venslev lidt royalt stjernestøv tilbage i 2000.

“Venslev lagde værksted til, da Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik i al hemmelighed byggede sin hundeslæde til slædeekspeditionen Sirius 2000.”
– Axel Andersen

Du kan læse mere om slædeekspeditionen her.​​

Kontakt os omkring byggeri på Grønland

Har du spørgsmål om vores byggeri på Grønland? Du er velkommen til at kontakte os på telefonen 47 52 92 30.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser