Hos Venslev Tømrer og Snedker Entreprise udfører vi en lang række af forskelligt tømrerarbejde i totalentreprise for private og erhvervskunder i Venslev, Skibby, Frederikssund og omegn.

Det får du med en totalentreprise hos os

For os er det allervigtigste, at vi opfylder vores kunders individuelle behov, og at vi lever op til deres forventninger. Derfor indleder vi altid vores arbejde med en god dialog med kunden om ønsker og forventninger til projektet. Er der tale om et større projekt, der involverer flere forskellige fagmænd, varetager vi gerne opgaven i totalentreprise.

Det betyder, at du ikke selv skal koordinere og holde kontakt med alle de involverede fagmænd – det klarer vi for dig.​ På den måde slipper du for bekymringerne samt dét at holde styr på flere håndværkere. Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 46 anmeldelser på ​håndværker.dk

Tæt samarbejde med lokale håndværkere ved totalentreprise

Vi har en række faste, lokale samarbejdspartnere, som vi anvender, og de dækker både over murere, VVS’ere og elektrikere. Det er alle håndværkere, der har samme faglige stolthed og fokus på kvalitetsarbejde, ligesom vi har, og du kan derfor være helt tryg ved, at kvaliteten er i orden. De deler ligeledes den samme passion som os, hvorfor du er garanteret dedikerede og passionerede håndværkere, der arbejder på dit projekt.

Skal du have udført et projekt i totalentreprise?

Har du et konkret projekt, som vi skal varetage i en totalentreprise? Eller kunne du tænker dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi står klar til at tage snak med dig om dit projekt, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi sikrer høj kvalitet til en favorabel pris.

Vi kan kontaktes på telefonerne 40 13 26 9320 23 37 78 eller e-mail info@venslev.com.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser | by Best One A/S