Søger du en pålidelig ekspert til lægning af træterrasse? Så er vi de helt rette. Vi har mange års erfaring med lægning af træterrasse. En plads i solen. Varme sommeraftener og mad fra grillen. En terrasse giver mange muligheder for at nyde det danske sommervejr.

VENSLEV er din partner, når du skal have en ny træterrasse. Også hvis den gamle er begyndt at rådne, har vi gode forslag til nye terrasser, der tilføjer din bolig et stilrent, skandinavisk design og samtidig holder i mange år. Vi sørger for at lytte til dine ønsker ved lægning af træterrasse, hvor vi bidrager med vores faglige ekspertise og erfaring, så vi i fællesskab finder den bedste og mest optimale løsning for dig.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Få den perfekte udestue med lægning af træterrasse

Hvad enten du kender det som en udestue eller en vinterhave, tales der i princippet om det samme: en del af hjemmet, der kan give familien flere timer i solens varme inden døre. Derfor er lægning af træ terrasse eller ny terrasse det perfekte valg – og her kan vi hjælpe dig.

”Dagens udestuer og vinterhaver er væsentlig bedre isoleret end tidligere, så hvis du overvejer at få mere lys til din bolig, er det en rigtig god idé.”
– Peter Schønnemann

Ring og få et gratis tilbud på en ny træterrasse

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at ringe til os for en snak om dit projekt, og så giver vi naturligvis et uforpligtende tilbud med på vejen. Prisen svinger naturligvis alt efter størrelsen på opgaverne. Dog kan du være sikker på, at vi har konkurrencedygtige priser på lægning af træterrasse.

Kontakt os på telefonerne 40 13 26 93 / 20 23 37 78 eller skriv en mail på info@venslev.com.​ Så tager vi en snak om din opgave, og vender tilbage med et uforpligtende tilbud herpå.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser