Venslev er et tømrerfirma i Nordsjælland, der udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, herunder reparation og vedligeholdelse af bolig- og erhvervsejendomme for kunder i Venslev, Skibby, Frederikssund og de nærliggende områder.

”Det allervigtigste for os er altid ud at kunne opfylde vores kunders individuelle behov, og at vi lever op til deres forventninger. ”
– Peter Schønemann

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Vores tømrerfirma varetager mange forskellige opgaver

Nogle af tømrerfirma VENSLEV’s specialer er:

”For os betyder opgavernes størrelse ingenting. Vi løser dem alle – fra de mindste til de største.”
– Axel Andersen

Energivejleder minimerer varmetabet i dit hus

​​Efter de seneste års fokus på velisolerede boliger har vi uddannet en energivejleder, der kan finde løsninger, der kan minimere varmetabet i dit hus. Vi finder en løsning, der passer dit hjem med besparelser på varmeregningen til følge.
​​Vi kan endvidere tilbyde en totalløsning, når der skal bygges nyt. Her sørger vores tømrerfirma for alt fra start til slut.​​

“Vi sikrer høj kvalitet – til en favorabel pris.”
– Axel Andersen

I vores tømrerfirma har vi prioriteret kvalitet i over 40 år

​Vi har lige siden grundlæggelsen af vores tømrerfirma for mere end 40 år siden sat kvalitet og godt håndværk i højsædet. Derfor er vores tømrerfirma anerkendt som en god og stabil samarbejdspartner, hvor mange af vores tidligere kunder kommer igen og igen. Du kan finde nogle af vores kunder under ‘Referencer’.​

”Den bedste reklame er jo tilfredse kunder, og dem har vi heldigvis rigtig mange af.”
– Peter Schønemann​

Kontakt os i dag og hør mere

Kontakt os på telefon 40 13 26 9320 23 37 78 eller på e-mail info@venslev.com, hvis du ønsker at bruge et professionelt tømrerfirma til din byggeopgave.​

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser