Kompetent og erfaren tømrer i Jægerspris

Står du, og mangler en professionel tømrer til dit projekt? Hos Venslev har vi mange års erfaring med diverse tømrer opgaver. Vi kan løfte alle opgaver, uanset om de er store eller små. Når du møder vores tømrer i Jægerspris, vil du altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor opgaven. Vores arbejde er aldrig slut, før du er 100% tilfreds. Vores erfarne tømrer i Jægerspris garanterer dig et resultat af højeste kvalitet hver gang. Din tilfredshed er vores succes.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Skræddersyet løsninger der matcher dine ønsker

Hos Venslev har vi over 40 års erfaring i at lave skræddersyet løsninger til vores kunder. Vores professionelle tømrer i Jægerspris kan med sikkerhed løse din opgave, så den matcher dine ønsker og behov. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Derfor starter vi altid ud med at lægge en klar plan over hele processen i samarbejde med vores kunder. Det er med til, at du som kunde altid har et klart overblik over hele processen. Vi er med dig fra start til slut. Det sikrer, at du får et resultat, der lever 100% op til dine ønsker.

Udførelse af alle former for tømreropgaver

Hos Venslev har vi gennem tiden opbygget kompetencer inden for alle områder af tømrerfaget. Det gør, at vi kan løse selv de mest komplekse tømreropgaver. Ingen opgaver er for store eller små. Vi står altid klar med kompetent og ærlig vejledning, hvor du som kunde altid er i centrum.

Vores pligtopfyldende tømrer i Jægerspris står klar til at hjælpe dig, uanset om din tømreropgave er til privat eller erhverv. Du er garanteret en kvalitetsløsning, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave? Tøv ikke med at kontakt vores tømrer i Jægerspris. Han står klar til at give dig ærlig og kompetent vejledning ud fra dine behov og ønsker. Du kan kontakte os på telefon 20 23 37 7840 13 26 93 eller på mail info@venslev.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.   

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser