Erfaren og professionel tømrer i Frederikssund

Hos Venslev har vi over 40 års erfaring med alle typer af tømreropgaver. Det gør, at vores dygtige tømrer i Frederikssund kan løse dit projekt, uanset hvad dine behov måtte være. Der er ingen opgaver, der er for store eller små. Vi har altid fokus på at levere et færdigt resultat af højeste kvalitet. Når du er kunde hos os, starter vi altid med at lægge en klar plan som det første. Det er med til at sikre du hele tiden ved, hvad der sker i processen. Vi er med dig hele vejen fra start til slut.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Hulmursisolering

Vi har fået hulmursisolering af Venslev Tømrer og Snedker, som vi er yderst tilfredse med. God service og rigtig godt udført arbejde. Vi må sige at, vi ser frem til en vinter med lidt bedre varme og lidt mindre udgift til varme.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Vinduer

Jeg har fået udskiftet et stort vindeparti. Kom til aftalt tid. To friske og positive håndværker, alt udskiftet pænt uden nogen skader på tapet og loft. Ryddet pænt op efter sig og forlod stedet uden synlig spor efter håndværker. God rådgivning fra firmaet og fulgt godt op på arbejdet.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 46 anmeldelser på ​håndværker.dk

Fokus på kvalitet og kundetilfredshed

Når vores tømrer i Frederikssund udfører opgaver for vores kunder, er det altid med fokus på kvalitet og kundernes ønsker og behov. Vi lever af tilfredse kunder derfor stræber, vi efter altid at levere et resultat, du som kunde er 100% tilfreds med. Du vil altid blive mødt af en smilende tømrer, som er ydmyg overfor opgaven. .

Vi løser alle typer af tømreropgaver

Vi har med vores mange år i branchen opbygget enormt mange kompetencer inden for stort set alle tømreropgaver. Det er med til, at vi altid kan tilbyde kompetent og ærlig vejledning ud fra dine behov, og ønsker.

Vores erfarne tømrer i Frederikssund står klar til at hjælpe dig, uanset om det er til privat eller erhverv. Hos Venslev vil du som kunde altid være i centrum, og alle løsninger er skræddersyet efter dine ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skal vores tømrer i Frederikssund hjælpe dig i mål med dine tømrer projekter? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at give kompetent vejledning. Du kan kontakte os på telefon 20 23 37 7840 13 26 93 eller på mail info@venslev.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.   

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser