​Jeres bolig skal passe til husstandens beboere. Mange familier har både egne børn, sammenbragte børn og weekendbørn, men alle skal føle sig hjemme, både børn og voksne. Her kan en ombygning af hus eller en tilbygning være løsningen på pladsproblemerne.​

“Hvad enten det drejer sig om at bygge flere rum til, eller at I har et ønske om at slå en væg ned, for at gøre rummet større, så har vi ideer og vejledning, så I får mest mulig ud af jeres kvadratmeter.”
– Peter Schønnemann

​Vi klarer din om- eller tilbygning i områderne omkring Frederikssund, Holbæk og Roskilde. Hos VENSLEV bliver du mødt af en passioneret og smilende håndværker.

 • Faglig dygtighed

 • Vi tager ansvar for kvaliteten

 • + 40 års erfaring

 • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Hulmursisolering

Vi har fået hulmursisolering af Venslev Tømrer og Snedker, som vi er yderst tilfredse med. God service og rigtig godt udført arbejde. Vi må sige at, vi ser frem til en vinter med lidt bedre varme og lidt mindre udgift til varme.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Vinduer

Jeg har fået udskiftet et stort vindeparti. Kom til aftalt tid. To friske og positive håndværker, alt udskiftet pænt uden nogen skader på tapet og loft. Ryddet pænt op efter sig og forlod stedet uden synlig spor efter håndværker. God rådgivning fra firmaet og fulgt godt op på arbejdet.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 46 anmeldelser på ​håndværker.dk

Få ekstra værelser med en tilbygning eller ombygning af hus

​En ombygning af huset og en tilbygning kan skabe ekstra værelser, herunder børneværelser, gæsteværelser og soveværelser, men også et hjemmekontor. En om- eller tilbygning kan endvidere benyttes til at skabe plads til et ekstra badeværelse eller måske blot et ekstra toilet. Vi kan også gøre din stue eller dit køkken større.

En mindre form for tilbygning kan være:

 • En carport
 • En garage
 • En udestue
 • En pavillon
 • Et redskabsskur

Det er kun fantasien og det udvendige areal, der sætter grænsen (ud over bygningsreglementet og lokalplanen) for, hvad der er muligt. Vi giver gerne råd og vejledning omkring til- og ombygning af huset, herunder også i forhold til bygningsreglementet.

Hvad koster en tilbygning?

​Prisen på en tilbygning er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til ombygningen, og hvor omfattende den skal være.

​Du kan kontakte Venslev på telefon 40 13 26 9320 23 37 78 eller på e-mail info@venslev.com, hvis du vil høre mere om dine muligheder for en ombygning af hus eller en tilbygning, eller hvis du ønsker, at vi skal komme forbi med et uforpligtende tilbud.​

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 • Faglig dygtighed

 • Vi tager ansvar for kvaliteten

 • + 40 års erfaring

 • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser