Energitjek og energirenovering af huse

Priserne på energi stiger, og som følge af det stiger fokus på velisolerede boliger også. Teknologien inden for isolering og anden energioptimering udvikler sig hastigt, og det gør, at det i stadig højere grad giver mening at få lavet et energitjek og en efterfølgende energirenovering.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Vi er specialuddannet til energirenovering, energitjek og efterisolering

​VENSLEV har valgt at få uddannet en energivejleder, der har speciale i energitjek, hvilket vil sige at finde løsninger til at minimere varmetabet i boliger og erhvervsejendomme. Derpå kommer vi med forslag til en eventuel energirenovering.

“Virksomhedens uddannede energivejleder kommer gratis ud og gennemgår din bolig og giver sin professionelle vurdering af boligens isolering. Han vurderer, om en efterisolering er nødvendig, og hvor meget du kan spare de kommende år.”
– Peter Schønnemann

Vi vil i samme forbindelse gennemgå resultaterne fra vores energitjek, hvor vi sammenholder dem med omkostninger i forbindelse med de forskellige løsninger inden for energirenovering. Vi vil også kigge på dit indeklima, når vi udfører vores energitjek.​ I samarbejde med dig kan vi finde den bedste og mest optimale løsning for dig.

Få et gratis energitjek og et tilbud på energirenovering

​Hvis du synes, at din varmeregning er høj, kan der være mange penge at spare ved at få lavet et energitjek af din bolig. Vi kan efterfølgende udføre alle former for energirenovering af både private boliger og hele boligforeninger i hele Nordsjælland.

Vi lægger vægt på at tilbyde miljørigtig energirenovering, og derfor benytter vi CO2-neutral papiruld. Du kan læse meget mere om papiruld her.

Ring til Venslev på telefon 40 13 26 9320 23 37 78, eller skriv til info@venslev.com, for at få et gratis energitjek og et GODT tilbud på energirenovering.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser