Dine døre og vinduer er husets ansigt udadtil, men de skal på samme tid holde på varmen indadtil. Montering og udskiftning af døre og vinduer skaber ikke kun et kønnere hus, men også en bedre varmeøkonomi. Vi kan også hjælpe med et energitjek inden vi går i gang. Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer for kunder i Venslev, Skibby, Frederikssund og omegn. ​

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Få en lavere varmeregning ved udskiftning af døre og vinduer

​Gamle vinduer kan have en punkteret rude, utætte lister eller ligefrem råd i karmene. En punkteret rude medfører unødigt varmetab, men utætte døre og vinduer kan desuden medføre et dårligt indeklima med træk og en fornemmelse af kulde. ​

Det er forskelligt, hvordan mennesker reagerer på træk. Men det kan nemt føre til et varmetab på op til 20 procent, og derfor kan montering og udskiftning af vinduer og døre blive en god forretning.

​Montering og udskiftning af døre og vinduer fører samtidig til mere praktiske døre og vinduer, der stort set er vedligeholdelsesfrie og nemme at holde rene. Dertil kommer, at de typisk er nemmere at åbne og lukke end de gamle, ligesom de ofte vil kunne åbnes i forskellige retninger.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Prisen på nye vinduer er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

​Vi sikrer altid montering og udskiftning af døre og vinduer, der er energirigtige og i de bedste materialer. Vi kan med andre ord varetage montering og udskiftning af døre og vinduer fra kælder til kvist, og vi har naturligvis et stort udvalg af nye døre og nye vinduer.

“Hos Venslev vælger vi altid danskproducerede kvalitetsvinduer og døre.”
– Peter Schønnemann​

Kontakt Venslev på telefon 40 13 26 93 – 20 23 37 78 eller på e-mail info@venslev.com, hvis du har brug for montering og udskiftning af døre og vinduer.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser