Går du med overvejelserne om at bygge et nyt sommerhus eller fritidshus? Så er VENSLEV det oplagte valg. Vi har gennem de sidste 3 år bygget en hel del sommerhuse i Nordsjælland – lige fra Gilleleje til Frederiksværk og videre til Vellerup Sommerby. Derfor er du sikret en erfaren og passioneret partner, når du skal igang med at bygge sommerhus eller fritidshus. Vi kan ligeledes hjælpe med renovering af sommerhuse og fritidshuse. Ligemeget om det er på 10 eller 100 kvm., står vi klar med vores udstyr til at hjælpe dig.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Perfekt arbejde og til tiden

Hulmursisolering af 2 murstensvægge mod øst og vest i mit rækkehus. Er senest isoleret for 23 år siden med andet materiale, men er formentlig faldet sammen.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Efterisolering

Sikke en forskel på indeklima og varmeniveauet vi kan mærke, efter vi har fået efterisolering. Til og med er støjniveauet fra en større vej også mindsket efter vi fik isoleret med papiruld.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 60 anmeldelser på ​håndværker.dk

Få personliggjort dit sommerhus eller fritidshus

”Vi har en god bund af viden fra dengang, vi gjorde os i færdigdesignede småhytter og sommerhuse. Samtidig har vi fulgt med tiden og ved, at de fleste af os gerne vil have de samme bekvemmeligheder i sommerhuset, som vi har derhjemme.”
– Peter Schønnemann

Hvor sommerhuse før i tiden var færdigdesignede hytter, så er der i dag mange, der gerne vil sætte deres personlige præg på byggeriet af sommerhuset eller fritidshuset. Derfor kan VENSLEV både designe og bygge dit nye sommerhus. For at gøre bygningen af dit sommerhus mest effektivt, forbereder vi os ved at bygge præfabrikerede moduler på vores værksted. På den måde kommer dit nye sommerhus eller fritidshus hurtigt op at stå, da byggeprocessen ikke skal indordne sig efter vejret.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus eller fritidshus?

Prisen på bygning af sommerhus eller fritidshus er meget individuel, da det afhænger af størrelsen samt hvilke krav og ønsker, du har til projektet. Det samme gælder for renovering af sommerhus, da det også afhænger af, hvor omfattende projektet er. Dog kan du være sikker på, at vi har konkurrencedygtige priser renovering og bygning af sommerhuse og fritidshuse.

Kontakt os og hør mere om bygning af sommerhus

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bygning eller renovering af dit sommerhus eller fritidshus? Så ring til os på telefonerne 40 13 26 9320 23 37 78 eller skriv til os på e-mail info@venslev.com, så tager vi en snak om dit sommerhus projekt samt giver et uforpligtende tilbud med på vejen.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser