​VENSLEV har fast samarbejde med blandt andet Slædepatruljen Sirius og Danmarks Miljøundersøgelser/Aarhus Universitet om opgaver i det arktiske.
Men det var alligevel en stor oplevelse, da Kronprins Frederik byggede sin slæde hos os.

I foråret 2000 var Kronprins Frederik hyppig gæst hos VENSLEV. Hans Kongelige Højhed og resten af slædeholdet på Sirius 2000 skulle bygge deres tre slæder i værksteder hos VENSLEV. Ekspeditionen var en markering af, at Slædepatruljen Sirius, der hører under Søværnet, fyldte 50 år i år 2000.​

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

Vi lever af
glade kunder

Hulmursisolering

Vi har fået hulmursisolering af Venslev Tømrer og Snedker, som vi er yderst tilfredse med. God service og rigtig godt udført arbejde. Vi må sige at, vi ser frem til en vinter med lidt bedre varme og lidt mindre udgift til varme.

Papiruldsisolering

Hulmurs isolering med 100% dansk papiruld i ældre bondehus fra 1920. Har efter arbejdet meget tydeligt kunne mærke enorm forskel på varme og også utroligt støj reducerende. Arbejdet blev udført til tiden og der var pænt og totalt ryddet op da dagen var gået, ligesom de huller der blev benyttet til at blæse ulden ind med var placeret pænt og symetrisk og pænt lukkede. Meget flot arbejde.

Vinduer

Jeg har fået udskiftet et stort vindeparti. Kom til aftalt tid. To friske og positive håndværker, alt udskiftet pænt uden nogen skader på tapet og loft. Ryddet pænt op efter sig og forlod stedet uden synlig spor efter håndværker. God rådgivning fra firmaet og fulgt godt op på arbejdet.

Anmeldt

4,9 / 5

Baseret på 46 anmeldelser på ​håndværker.dk

100 år gammelt træ

​Træmederne og de to opstandere bag på slæderne er oplimet birkefiner. Der er ikke hamret et eneste søm i slæderne. De enkelte dele er surret sammen med tynd nylonsnor for at sikre den størst mulige bevægelighed.
Slædens bundbrædder er skåret af asketræ, der er særligt velegnet, fordi det er hårdt og sejt. Træet, der er over 100 år gammelt, har groet på Lolland, og har siden fældningen, otte år inden slæderne blev bygget, ligget til tørre på et sjællandsk savværk.

I al hemmelighed

De tre slæder til ekspeditionen blev i al hemmelighed for pressen bygget på tømrerværkstedet i Venslev. I løbet af 4 intensive arbejdsweekender, blevet der snedkereret på livet løs. Slæder blev bygget efter sammen princip, som de slæder Slædepatruljen Sirius kører med, dog med enkelte variationer, som deltagerne selv har udviklet. Alt i alt er der tale om en temmelig imponerende kælk – et stykke arktisk kunsthåndværk, som er blevet udviklet og forfinet gennem tiden.

​HKH Kronprins Frederik var menigt medlem af Sirius 2000 ekspeditionen. Det var om ham, interessen samlede sig om, da slæderne blev præsenteret for offentligheden.

Venslev blev pludselig landskendt for sit samarbejde med Sirius Patruljen da Journalister og pressefotografer fra ugeblade og dagblade indtog græsplænen foran virksomheden. Her døbte Kronprins Frederik de tre slæder. Navnene blev “Nordenvinden”, “Nordlyset” og “Nordstjernen”.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Faglig dygtighed

  • Vi tager ansvar for kvaliteten

  • + 40 års erfaring

  • Fastholdelse af medarbejdere

© Copyright - Venslev Tømrer og Snedker Entrepriser